Apps van de Bibliotheek

Lezen op je smartphone of tablet is erg gemakkelijk en leuk! De Bibliotheek biedt een aantal mooie apps aan. Zo kun je genieten van gedichten, verhalen, romans, thrillers en hoorcolleges; waar en wanneer je maar wilt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle apps van de Bibliotheek.

LuisterBieb-app

Met de LuisterBieb geniet je van luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een uitgebreide collectie bestsellers van bekende auteurs. Voor eindeloos luisterplezier.

Download in de App Store

Download in Google Play

VakantieBieb-app

VakantieBieb website

Een app met een selectie van populaire boeken voor op vakantie. De VakantieBieb is beschikbaar vanaf 1 juni 2017 voor de jeugd. Vanaf 1 juli komen daar e-books voor volwassenen bij.

Download in de App Store

Download in Google Play

E-books eregalerij

In deze app vind je een selectie van grote Nederlandstalige klassiekers, aangeboden als e-book. Prachtige romans zoals Max Havelaar van Multatuli met een schat aan achtergrondinformatie, filmpjes en foto's.

De e-book app

Alle Bibliotheekleden hebben gratis toegang tot een collectie van duizenden recente e-books. Je leest ze zonder internetverbinding op je telefoon of tablet.