Geef de bibliotheek cadeau!

Op zoek naar een origineel geschenk? Waarom geef je je familie of bekende niet eens een bibliotheekabonnement cadeau?

Gratis toegang tot twee miljoen titels

De bibliotheek verkoopt geschenkbonnen voor een bibliotheekabonnement aan de balie. Zo kun je iemand blij maken met een bibliotheekpas. Deze pas geeft toegang tot twee miljoen miljoen materialen: boeken, cd's, dvd's, tijdschriften en meer. Abonnees kunnen terecht in alle vestigingen van de Zeeuwse bibliotheken.

Bibliotheek Vlissingen verkoopt drie verschillende cadeaubonnen: Minikaart ( € 14,50), Basiskaart (€ 44,50) en een Sterkaart (€ 64,50). Voor elke abonnementsvorm is er een geschenkbon beschikbaar. De ontvanger kan tegen inlevering van de bon en op vertoon van een legitimatiebewijs het pasje in de bibliotheek laten aanmaken.

Voorwaarden

Voorwaarden: De geschenkbonnen kunnen niet gecombineerd worden met kortingen of aanbiedingen. De geschenkbonnen zijn onbeperkt geldig en kunnen worden ingewisseld bij een vestiging van Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen, Bibliotheek Vlissingen, Bibliotheek Oosterschelde of de Zeeuwse Bibliotheek.

Laat je inspireren!

Je bent van harte welkom in één van de vestigingen om deze bon om te zetten in een lidmaatschap. De bibliotheek wenst je veel lees-, kijk- en luisterplezier!