E-books

E-books leen je bij de Bibliotheek!

Keuze uit duizenden e-books | 24-7 lenen | Voor bijna alle apparaten

Wist je dat je bij de Bibliotheek kunt kiezen uit meer dan 12.000 e-books? En dat daar iedere maand nieuwe boeken bij komen? Bekijk onze grote collectie literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen, kinderboeken of poëzie. Grote kans dat jouw favoriete boek er tussen zit. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader en pc.

Ga naar de e-bookscollectie

Nieuw in de collectie

Ben je al lid van de bieb?

Dan kun je met biebpas e-books lenen! Je hebt keuze uit duizenden e-books! Je hoeft alleen maar een gratis webaccount aan te vragen.

Aanmelden webaccount

Nog geen lid van de Bibliotheek?

Regel dan vandaag nog je lidmaatschap. Je hebt keuze uit duizenden e-books, ruim twee miljoen boeken, films, tijdschriften, muziek en games en allerlei leuke activiteiten! Vanaf € 14,50 per jaar.

Kies je lidmaatschap

Populaire boeken

Literaire thrillers

E-book van de maand - Vergeet mij niet

Poppy is wederom de hoofdpersoon in dit boek. We maakten al kennis met haar in Haar naam is Poppy Day. Na de turbulente gebeurtenissen met haar gegijzelde man is de rust weergekeerd. Poppy is nu 32, gelukkig getrouwd en fulltime moeder van haar 2 kinderen. Ze zijn verhuisd naar het platteland en genieten van het plattelandsleven en elkaar. Poppy zorgt voor iedereen en vergeet zichzelf daarbij wel eens. Ze merkt niet dat er iets in haar lichaam verandert en ontdekt pas laat het knobbeltje in haar borst. Maar Poppy is er van overtuigd dat ze kan genezen en vecht vastbesloten om deze ziekte te overwinnen. Ze heeft tenslotte wel voor hetere vuren gestaan.

 

De wereld over met een reisverhaal

E-books lenen kan op 3 manieren:

  • E-books lezen op je e-reader

  • E-books lezen op je tablet of telefoon

  • E-books online lezen op je pc

Zo leen je e-books!

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je elke 3 weken tot wel 10 e-books tegelijk lenen. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Je bent ook nooit te laat met het inleveren van geleende e-books, want ‘terugbrengen’ gaat automatisch. Heb je je e-book nog niet uit? Geen probleem: leen het e-book gewoon opnieuw. Lezen kan op elk apparaat; je hoeft dus niet per se een e-reader te hebben. Het kan ook op je smartphone of tablet of op je pc!

Meer vragen over e-books? Kijk eerst eens bij veel gestelde vragen.

Kom je er niet uit? Kom op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur langs bij de DigiDesk in Bibliotheek Vlissingen: binnenlopen zonder afspraak!

Speciaal voor jonge lezers