Boekenbezorgdienst

De bibliotheek komt bij je thuis wanneer je door een handicap, langdurige ziekte of leeftijd niet zelf meer naar de bibliotheek kunt komen.

Wat kun je lenen?

Alle boeken van de bibliotheek zijn beschikbaar: avonturenromans, streekromans, detectives, historische en literaire romans, informatieve boeken over allerlei onderwerpen: geschiedenis, handwerken, kunst, natuur, Zeeland, Koninklijk Huis, etc.

Speciaal voor hen die slechter gaan zien, zijn er boeken in grotere letters gedrukt. Ook kan de bibliotheek informeren over leeshulpmiddelen.

Opgeven

Je kunt je telefonisch of per e-mail opgeven voor de Boekenbezorgdienst. Een medewerkster van de bibliotheek komt dan bij je langs om kennis te maken maar ook om je wensen te inventariseren. Wat voor soort boeken wil je lenen en hoe vaak? In de bibliotheek wordt dan een boekenpakket voor je samengesteld, dat door een vrijwilliger wordt thuisgebracht.

Een abonnement op de Boek-aan-huis-dienst kost € 32,50 per jaar. Je betaalt geen boete en geen leengeld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria van Schaik, rvanschaik@vlissingen.nl, telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur via (0118) 422107.