Sociale media

Bibliotheek Vlissingen kun je uitgebreid volgen via diverse sociale media zoals Twitter, Facebook en Flickr.

Bibliotheek Vlissingen heeft een uitgebreide Facebookpagina. Daar vind je een overzicht van onze blogberichten, activiteiten, foto’s en laatste nieuwtjes. Alles in één handzaam overzicht.

Hoe word je ‘fan’ van Bibliotheek Vlissingen?`Om fan te worden heb je een eigen Facebook-account nodig. Je zoekt vervolgens naar Bibliotheek Vlissingen of klikt hier. Dan kom je op onze fanpagina terecht en kun je klikken op de ‘Vind ik leuk’ button. Je krijgt automatisch updates van onze pagina op je tijdlijn.

Bibliotheek Vlissingen heeft een Twitter-account. Onze Twitterredactie verzendt regelmatig tweets met tips, nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Gebruikers van Twitter delen informatie met anderen door berichten van 140 tekens te versture. Deze korte berichtjes (‘tweets) kunnen links naar artikelen, foto’s en video’s bevatten.

Volg Bibliotheek Vlissingen via www.twitter.com/biebvlissingen.

Biebblog

We publiceren ook regelmatig berichten op ons weblog, genaamd 'Biebblog'. Via dit weblog communiceren een aantal bibliotheekmedewerkers over hun werkzaamheden en de ervaringen die zij opdoen op de werkvloer.

Wat tref je zoal aan op ons 'Biebblog'? Boek- en filmrecensies, beschrijvingen van activiteiten, nieuwtjes en alles wat bibliotheekmedewerkers verder boeit. Het grootste verschil met de website van de bibliotheek is dat het blog wordt onderhouden door verschillende redacteuren, die ieder vanuit een persoonlijke invalshoek schrijven.

Verder heb je via Biebblog de mogelijkheid om op onze ideeën te reageren en vooral ook om zelf met suggesties voor verbetering van de dienstverlening te komen.

Neem eens kijkje op www.biebblog.nl.

Flickr fotoverslagen

Als er foto's zijn gemaakt tijdens een van onze activiteiten kun je die in groot formaat  terugvinden op onze speciale fotopagina; Flickr. Je vindt er ook foto's van themapresentaties en ons interieur.

Tot slot beschikt Bibliotheek Vlissingen ook over een eigen YouTube kanaal.