Voordeel met je biebpas

Gepubliceerd op: 29 mei 2013 14:30

Bibliotheek Vlissingen waardeert het dat je lid bent en doet graag iets extra’s om jouw lidmaatschap aantrekkelijk te houden. Vanaf 1 juni is jouw biebpas ook een kortingspas voor allerlei uitjes in het land.

Je biebpas geeft al toegang tot een schat aan informatie, maar met je pas kun je nu veel meer! Maak gebruik van heel veel aanbiedingen op het gebied van kunst en cultuur, recreatie, educatie, sport/wellness en natuur.

Op vertoon van je Biebpas krijg je korting bij onder andere theaters, dierenparken, musea, pretparken en festivals, en dat inmiddels in acht provincies. Wat te denken van Archeon, Corpus, Museum Boijmans Van Beuningen, Toverland, Van Abbemuseum, Tuinen van Mien Ruys, Safaripark Beekse Bergen.

Op de website www.voordeelmetjebiebpas.nl vind je alle acties en voordelen, speciaal voor bibliotheekleden, op diverse plaatsen in Nederland. Er zit zeker iets voor je bij.

Zeeuwse kortingen

In Zeeland krijg je o.a. korting op toegangskaartjes van poppodium De Piek, reptielenzoo Iguana, Rondvaart Middelburg, Skidome Terneuzen, het Vrijburgbad en nog veel meer... Er komen voortdurend nieuwe aanbiedingen bij! Kijk hier voor een overzicht van alle kortingen in de provincie Zeeland.