Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 mei 2017 15:37

Theorie.nl

In de Bibliotheek kun je vanaf nu gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Oefenen kan op een computer van de Bibliotheek of op de eigen mobiel, tablet of laptop die is aangesloten op het wifi-netwerk van de Bibliotheek.

Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. Natuurlijk hebben wij de theorieboeken en oefenexamens ook in de collectie. Je kunt ze in de catalogus gratis reserveren.

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. De samenwerking met Theorie.nl is in eerste instantie voor een jaar. Eind dit jaar wordt besloten of we deze dienstverlening voortzetten.