Resultaat 1 - 10 (van 83)

• Wedstrijd voor kinderen ZB| Bibliotheek Vlissingen

28 juli 2017

Doe mee met De Waanzinnige Boomhut-wedstrijd! Maak net als Andy en Terry een verdieping van jouw droomboomhut. Lever deze vóór 5 september in bij de kassa van CineCity en maak kans op een boekenpakket of kaarten voor de theatervoorstelling van de Waanzinnige boomhut in CCXL.

Bekijk details van Wedstrijd voor kinderen ZB| Bibliotheek Vlissingen

• Afhaallocaties gewijzigd

3 juli 2017

Wie reserveert via de catalogus, kan per 1 juli geen Vlissingse afhaallocatie meer selecteren. De afhaallocatie van Vlissingse leden staat automatisch ingesteld op 'Middelburg ZB'.

Bekijk details van Afhaallocaties gewijzigd

• Bibliotheek Vlissingen gesloten per 17 juli

3 juli 2017

De Bibliotheken in Vlissingen en Souburg sluiten vanaf maandag 17 juli 2017. Op vrijdag 8 september opent de nieuwe vestiging in CineCity.

Bekijk details van Bibliotheek Vlissingen gesloten per 17 juli

• Toekomst Bibliotheek Vlissingen verzekerd

9 juni 2017

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland gaat vanaf 1 juli de bibliotheekvoorziening in Vlissingen exploiteren. Dit heeft het college besloten. Er wordt een dienstverleningsovereenkomst afgesloten met ZB waarin belangrijke uitgangspunten zijn geformuleerd zoals personeel, huisvesting, educatie op scholen en de collectie.

Bekijk details van Toekomst Bibliotheek Vlissingen verzekerd

• Bibliotheek Souburg gesloten op vrijdag 16 juni

8 juni 2017

Door omstandigheden is de Bibliotheek in Oost-Souburg vrijdag 16 juni gesloten. Bezoekers kunnen terecht in de Bibliotheek Vlissingen aan de Spuistraat.

Bekijk details van Bibliotheek Souburg gesloten op vrijdag 16 juni

• Werk in uitvoering, landelijke digitale bibliotheekdiensten

8 juni 2017

Van 8 tot 13 juni wordt er gewerkt aan het inlogsysteem van de landelijke digitale bibliotheekdiensten.

Bekijk details van Werk in uitvoering, landelijke digitale bibliotheekdiensten

• Taalvrijwilliger worden?

7 juni 2017

Van de volwassen Nederlanders heeft 1 op de 9 moeite met lezen en schrijven. Dit zijn zowel mensen van allochtone als autochtone komaf. Deze taalachterstand zorgt voor sociale uitsluiting en minder kansen op de arbeidsmarkt.

Bekijk details van Taalvrijwilliger worden?

• Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open

29 mei 2017

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Bekijk details van Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open

• Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek

17 mei 2017

In de Bibliotheek kun je vanaf nu gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek

• Taalhuis Walcheren op pad met de Bibliobus in de gemeente Veere

9 mei 2017

Van 17 tot en met 24 mei brengt Taalhuis Walcheren met de Bibliobus een bezoek aan een aantal kernen in de gemeente Veere. Een medewerker van het Taalhuis zal in de Bibliobus informatie geven aan inwoners die zelf of in hun omgeving te maken hebben met laaggeletterdheid, taalvrijwilliger zijn of dit willen worden.

Bekijk details van Taalhuis Walcheren op pad met de Bibliobus in de gemeente Veere