Basiscursus Windows 10

Gepubliceerd op: 23 januari 2017 11:09

Ontdek Windows 10 in 8 lessen tijdens deze cursus in de Bibliotheek die start op 1 maart 2017. In een rustig tempo leren deelnemers de basisvaardigheden van Windows 10.

Leer werken met Windows 10

De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Windows 10 starten en stoppen
  • Apps downloaden
  • Tegels benutten, verwijderen en rangschikken
  • Werken met verschillende browsers
  • E-mailen
  • Bestanden ordenen
  • Onderhoud
  • Back-ups maken

Bibliotheek Vlissingen werkt in haar cursusaanbod samen met SeniorWeb. Een lidmaatschap van de Bibliotheek of van SeniorWeb is niet noodzakelijk om deel te nemen. De cursusduur bestaat uit acht lessen van twee uur.

Data: 1, 8, 15, 22, 29 maart en 5 april 2017
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Kosten: € 42,50 voor leden en € 50,- voor niet leden, inclusief cursusboekje
Locatie: computerlokaal in Bibliotheek Vlissingen ( Spuistraat 6)

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of via cursus@vlissingen.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mailadres, aantal personen en (evt.) nummer Bibliotheekpas. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin de betalingsinformatie. De aanmelding is pas definitief als de betaling is voldaan.

Let op: er is plek voor maximaal 6 personen per cursus. Bij voldoende interesse, overwegen we een herhaling van deze cursus.

Voordeel met je biebpas

Bibliotheek-leden krijgen € 7,50 korting op deze cursus. Ben je nog niet lid? Overweeg dan een mini-abonnement van € 14,50. Als Bibliotheeklid heb je toegang tot een schat aan informatie, je kunt miljoenen boeken, dvd's, cd's en tijdschriften lenen in alle Bibliotheken in heel Zeeland. Daarnaast kun je ook gratis e-books lenen! Zorg er dus voor dat je bij betaling jouw lenerspas kunt tonen.