Taalcafé: samen Nederlands praten

20 november 2017, van 13:15 tot 14:30 | Stichting Dunya, Brouwenaarstraat 4, Vlissingen

Kosten: gratis

Wil je oefenen met de Nederlandse taal? En wil je nieuwe mensen te leren kennen? Dan is het Taalcafé echt iets voor jou!

In een Taalcafé kun je op een ontspannen manier Nederlands oefenen. We doen taalspelletjes en praten over actuele onderwerpen uit de krant of uit het dagelijkse leven. Soms nodigen we interessante mensen uit die iets vertellen of laten zien.

In het Taalcafé ontmoet je mensen die ook beter Nederlands willen leren spreken.
Er is gratis koffie en thee.

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Wanneer?

Het taalcafé vindt maandelijks (met uitzondering van juli en augustus) plaats op:

• iedere tweede donderdag van de maand van 14.00 – 15.30 uur in De Herberg, Bellamypark 151, Vlissingen
  • iedere derde maandag van de maand van 13.15 – 14.30 uur bij Stichting Dunya, Brouwenaarstraat 4, Vlissingen
  • iedere derde vrijdag van de maand van 10.15 – 11.30 uur in de ZB | Planbureau en bibliotheek van Zeeland, Kousteensedijk 7, Middelburg

Het Taalcafé is een activiteit van Taalhuis Walcheren.